El dinar de la Constitució amb els ambaixadors va costar més de 8.300 euros

L’àpat a peu dret per celebrar els 30 anys de la Carta Magna es va celebrar a l’Abarset i va reunir tots els diplomàtics acreditats al Principat

Rebuda dels diplomàtics a l'antiga Radio Andorra per part de la ministra d'Afers Exteriors.
Rebuda dels diplomàtics a l'antiga Radio Andorra per part de la ministra d'Afers Exteriors. SFGA

El dinar a peu dret al qual el ministeri d’Afers Exteriors va convidar a tots els ambaixadors i diplomàtics acreditats a Andorra en motiu del trentè aniversari de la Constitució va costar 8.320 euros. La trobada es va fer al nou espai de l’Abarset, al Tarter, i va tenir format de còctel, segons que s’especifica en l’edicte del BOPA publicat aquest dimecres.

Els diplomàtics acreditats al país van fer diverses activitats al tomb del 14 de març. Van ser acollits, per exemple, a les dependències de l’antiga Radio Andorra. També van fer una jornada de treball a l’ambaixada espanyola. I l’àpat va ser a les instal·lacions del restaurant que gestiona Ensisa, que és qui ha facturat els més de 8.000 euros, molts o pocs en funció de moltes variables. El refrigeri que el comú d’Escaldes va oferir a la ciutadania de forma continuada durant el dia de les eleccions, per exemple, va costar més de 12.000 euros.

Comentaris (9)

Trending