Crida a les empreses andorranes a fer donacions en favor dels damnificats per la guerra

La Cambra de Comerç dona suport a la declaració feta per Eurochambres que condemna l’agressió militar de Rússia contra Ucraïna

La Cambra demana la col·laboració de les empreses andorranes.
La Cambra demana la col·laboració de les empreses andorranes. Toni Solanelles

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra dona suport a la declaració feta per Eurochambres que condemna l’agressió militar de Rússia contra Ucraïna. La xarxa de cambres europees expressa el seu ferm suport i solidaritat cap a col·legues de la Cambra de Comerç i Indústria d’Ucraïna, cap a la comunitat emprenedora del país i cap a tots els ciutadans ucraïnesos i alhora fa una crida a l’empresariat andorrà a fer donacions en favor dels damnificats pel conflicte bèl·lic.

Des de la Cambra es fa un clam perquè les empreses andorranes ajudin els afectats per la guerra a través d’una campanya organitzada per la Cambra de Comerç Polonesa–Ucraïnesa amb la finalitat de rebre fons per ajudar Ucraïna. Els diners que es recullin s’utilitzaran per a propòsits humanitaris i per poder assistir a aquelles persones afectades per aquest conflicte. Algunes de les activitats que s’inclouran amb aquesta campanya és el transport de refugiats des d’Ucraïna fins a la frontera Polonesa, el proveïment de medicaments, menjar, roba, productes d’higiene i també, ajuda psicològica pels refugiats. 

Aquestes ajudes serviran tant per ajudar a les persones que actualment estan a Ucraïna, com per facilitar la nova vida dels refugiats a Polònia amb una visió més a llarg termini: ajudes per a l’emprenedoria, l’educació, el desenvolupament professional i un llarg etcètera. Les donacions es poden fer per transferència al compte BIC / SWIFT CODE Bank: PPABPLPK IBAN: PL31 1600 1462 1890 7447 7000 0005 Bank BNP PARIBAS BANK POLSKA S.A. Cal indicar en l’assumpte de la transferència “POMOC UKRAINE” (ajuda Ucraïna).

Comentaris (2)

Trending