Cooperació entre Andorra i San Marino sobre medicaments i productes sanitaris

Una delegació del Principat encapçalada pel cap de Govern i el ministre de Finances està de visita a la república sanmarinenesa

Xavier Espot durant la signatura del memoràndum.
Xavier Espot durant la signatura del memoràndum. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, ha signat aquest matí un memoràndum d’amistat i cooperació en l’àrea de salut, medicament i productes sanitaris amb dos dels màxims representants de l’executiu de San Marino, república a la qual s’ha traslladat aquest dimarts una delegació andorrana encapçalada pel citat Espot i el titular de Finances, Eric Jover, per dur-hi a terme diverses accions bilaterals entre els dos petits estats.

Per part sanmarinesa, el memoràndum en qüestió l’han signat els ministres d’Afers Exteriors, Luca Beccari, i el titular de Salut, Roberto Ciavatta. També Jover, en aquest cas amb el seu homòleg, Marco Gatti, han rubricat el conveni per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i el patrimoni. El desè CDI que signa Andorra segons que ha anunciat el Govern a través de les xarxes socials.

jover san marino
Eric Jover ha signat el CDI amb Marco Gatti.

Espot i Jover encapçalen sengles delegacions dins de la delegació andorrana a San Marino que estan duen a terme diferents reunions bilaterals per enfortir els lligams amb l’enclavament molt marcat, evidentment, per les polítiques que fa Itàlia.

Comentaris (2)

Trending