Càritas aporta 30.000 euros més per donar suport als refugiats d’Ucraïna

La donació se suma als 20.000 aportats ara fa unes setmanes i l’ONG continua la campanya de recollida de fons perquè entén que la guerra encara durarà “força temps”

El punt de recollida de Càritas a Sant Julià.
El punt de recollida de Càritas a Sant Julià.

L’aportació de Càritas Andorrana per donar suport als afectats pel conflicte a Ucraïna s’ha incrementat amb 30.000 euros més. Per tant, ja arriba als 50.000. Aquesta xifra ha estat possible gràcies als donatius facilitats per la ciutadania arran de la campanya engegada amb l’esclat de la invasió per part de Rússia.

A més, es confia que aquesta quantitat es pugui continuar incrementant. I és que, com s’ha volgut recordar des de l’ONG, la iniciativa per recollir fons segueix en marxa. Malauradament, es preveu que el conflicte duri encara força temps més.

Des de Càritas es recorda que les aportacions es poden fer a través de la seva pàgina web o bé als comptes bancaris oberts a les diferents entitats del país. Fins ara, la recaptació assolida prové de les aportacions de particulars, dels set comuns, de Càritas parroquial d’Encamp i també dels fons propis de l’ONG. Els diners es destinaran a les branques que l’entitat té a Polònia, Moldàvia, Romania, Bulgària i Eslovàquia, perquè puguin organitzar accions per cobrir les necessitats bàsiques dels refugiats que arriben de les diferents zones d’Ucraïna.

Des de Càritas també s’ha explicat que, a la vegada, s’està atenent persones que ja es troben al país. Així, s’ajuda a cobrir les necessitats que poden tenir, sempre en col·laboració amb Afers Socials.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending