Andorra treu pit de la inclusió dels alumnes amb discapacitat al sistema escolar

Ester Vilarrubla ha explicat a la reina espanyola, Letizia Ortiz, que el 95% dels estudiants amb diversitat funcional fan classes a escoles ordinàries i tenen reforç específic segons les seves necessitats

https://www.youtube.com/embed/2YTzp9v8TfI

La tercera cita de l’agenda de la visita dels Reis d’Espanya en la seva visita al Principat ha servit perquè el Govern hagi pogut treure pit. En concret, de l’acollida i la integració que els diferents sistemes d’ensenyament del país tenen vers els alumnes amb algun tipus de discapacitat. Així li ha exposat la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, a Letizia Ortiz durant la reunió de treball mantinguda per totes dues.

Després de les primeres visites dels monarques, a Casa de la Vall i el Consell General, la comitiva reial s’ha traslladat al Park Hotel. Allà és on ha tingut lloc la trobada amb Vilarrubla, que ha pogut exposar el model d’educació inclusiva que s’impulsa a tots els sistemes del país.

Així, des del Govern s’ha presentat un vídeo explicatiu entorn aquesta qüestió. A més, s’ha remarcat que el 95% dels alumnes amb discapacitat estan inscrits en escoles ordinàries i, que, a més, segons les seves necessitats, reben reforç específic. Vilarrubla també ha destacat que s’està treballant per arribar a un model universal d’aprenentatge.

Comentaris (1)

Trending