Andorra i República Dominicana reafirmen lligams en matèria d’adopcions

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha mantingut una reunió bilateral amb representants de la delegació del país que han acudit al principat amb motiu de la Cimera Iberoamericana

Filloy a la reunió bilateral amb República Dominicana.
Filloy a la reunió bilateral amb República Dominicana.

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha mantingut una reunió bilateral amb la delegació de República Dominicana. En aquest encontre, ambdós equips han repassat l’estat actual i el funcionament dels mecanismes d’adopcions existents entre els dos països, formalitzat amb un conveni signat el 2006. Ruben Silié, viceministre de Relacions Exteriors pels Afers de Política Multilateral i Filloy han celebrat la bona entesa entre els estats en aquesta matèria.

Aquesta reunió, a més, ha servit per reforçar els lligams que uneixen Andorra i República Dominicana en el terreny de les adopcions. També, perquè els representants visitants poguessin conèixer els treballs nacionals en aquesta matèria. Precisament, la delegació caribenya ha valorat positivament la tasca duta a terme per Afers Socials, entre d’altres, amb la finalitat d’integrar plenament els infants dominicans adoptats per famílies del principat.

A la reunió han participat, Per part d’Andorra hi ha participat el ministre Filloy; la secretària d’Estat d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Teresa Milà; i el director d’Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Olivé. La delegació del país caribeny ha estat formada pel viceministre de Relacions Exteriors pels Afers de Política Multilateral, Ruben Silié; la directora d’Integració Regional del Ministeri de Relacions Exteriors; i la directora de Cimeres i Fòrums Polítics del Ministeri de Relacions Exteriors; Ana Castellanos.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending