Andorra i Kenya estableixen relacions diplomàtiques

El Govern celebra l’inici de contactes formals perquè “com més àmplia sigui la nostra xarxa molt millor”

Opembe i Mateu després de la signatura.
Opembe i Mateu després de la signatura. AMBAIXADA DE KENYA A ESPANYA

Andorra i Kenya han signat aquest dimecres el conveni a partir del qual es posa en marxa tot l’engranatge per iniciar relacions diplomàtiques. L’acte formal l’han protagonitzat els ambaixadors a Espanya de tots dos països. Per al Govern del Principat, que “la nostra xarxa de contactes sigui el més àmplia possible molt millor”.

L’ambaixador d’Andorra al Regne d’Espanya, Vicenç Mateu, i el seu homòleg kenyà, Richard A. Opembe, han signat els acords corresponents. Tots dos diplomàtics han coincidit en assenyalar que és un pas important en la promoció de les relacions entres els governs i els pobles dels dos països i que dites relacions haurien de desembocar en la constitució d’associacions amb representants dels dos estats i la col·laboració bil·lateral o multilateral.

El ministre de Finances i portaveu governamental, Eric Jover, ha estat qui ha remarcat la importància de fer “un passet més” en l’establiment de relacions diplomàtiques i ha posat èmfasi en el fet que es vagi ampliant la xarxa de contactes internacionals i diplomàtics.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending