Andorra i Àustria exploren la possibilitat de negociar un Conveni per evitar la doble imposició

El secretari general de Relacions Exteriors austríac s’ha desplaçat fins al Principat, on s’ha reunit amb la ministra d’Afers Exteriors per estrènyer els llaços de cooperació entre els dos països

Un moment de la reunió amb el secretari general de Relacions Exteriors d'Àustria, Peter Launsky-Tieffenthal
Un moment de la reunió amb el secretari general de Relacions Exteriors d'Àustria, Peter Launsky-Tieffenthal SFGA

El secretari general de Relacions Exteriors d'Àustria, Peter Launsky-Tieffenthal, s’ha desplaçat aquest dimecres a Andorra on s’ha reunit amb la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba. Durant la trobada s’han parlat temes d’interès per als dos països amb l’objectiu d’estrènyer els llaços de cooperació. Entre ells, s’ha plantejat la possibilitat de negociar un Conveni per evitar la doble imposició (CDI).

Tor i Launsky-Tieffenthal han aprofitat la trobada per tractar temes bilaterals d’interès comú i reforçar les relacions en matèria econòmica. Per exemple, amb l’exploració de la possibilitat de començar a negociar un CDI. Aquesta visita, a més a més, té lloc poques setmanes després que el secretari d’Estat de Finances austríac, Florian Tursky, visités el Principat. En aquesta ocasió es va poder constatar que hi ha moltes empreses d’Àustria que treballen a Andorra.

Durant la reunió d’aquest dimecres, els dos representants han intercanviat opinions sobre la importància del desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, s’han emplaçat a seguir compartint experiències en qüestions com el turisme sostenible. Tots dos països consideren cabdal treballar per reforçar la posició com a destí sostenible i respectuós amb el medi ambient. Així mateix, durant la reunió amb Landry Riba, Launsky-Tieffenthal ha conegut l’estat de la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea.

Etiquetes

Comentaris

Trending