L’alcalde de la Seu celebra la voluntat d’incrementar les freqüències de bus

Barrera visita l’edifici administratiu per primer cop des que va sortir escollit i es reuneix amb el cap de Govern i amb el secretari d’Estat de Transports, amb el qual també han parlat de l’aeroport

Joan Barrera accedint al despatx de Xavier Espot just al costat del cap de Govern.
Joan Barrera accedint al despatx de Xavier Espot just al costat del cap de Govern.

L’alcalde de la Seu, Joan Barrera, celebra la voluntat del Govern d’ampliar les freqüències dels busos que enllacen la capital de l’Alt Urgell i Andorra, una mesura que millorarà la mobilitat dels treballadors fronterers. Aquesta és una de les qüestions que Barrera ha abordat amb el cap de Govern, Xavier Espot, i també amb el secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné.

Barrera, que professionalment fa uns anys havia tingut un fort vincle amb empreses del país, ha visitat l’edifici administratiu de Prat de la Creu per primer cop des que va sortir escollit alcalde, el 17 de juny. El primer edil de la Seu ha mantingut una trobada institucional amb Espot i després han parlat de qüestions més lligades amb el transport, com l’exposat dels busos o fins i tot de la problemàtica que afecta l’aeroport, amb el secretari d’Estat.

Segons un comunicat de Govern, l’alcalde de la Seu arrera ha manifestat la voluntat de continuar col·laborant amb l’executiu andorrà en diversos àmbits alhora que ha expressat el compromís de reforçar lligams en qüestions com la cooperació en l’àmbit de la sanitat o de la Comunitat de Treball dels Pirineus, i pel que fa al projecte de la candidatura transnacional per a la inscripció a la llista de patrimoni mundial de la UNESCO sobre la creació del Coprincipat.

Com s’ha dit, Espot i Barrera han tractat qüestions vinculades amb l’aeroport Andorra-la Seu i la mobilitat terrestre. En la trobada per aprofundir més en aquestes qüestions que s’ha fet amb Forné, s’ha posat sobre la taula la voluntat ferma de millorar el servei de transport de passatgers i reforçar les freqüències entre els dos territoris atesa la mobilitat de treballadors fronterers. L’alcalde s’ha mostrat partidari d’explorar noves sinergies amb el Principat com a motor i dinamitzador de l’economia del territori pirinenc.

Comentaris

Trending