La vicepresidenta… quarta… rep la ministra Trini Marín a la Diputació de Barcelona

La titular d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana està de ‘gira’ per la capital catalana per compartir experiències i oferir col·laboració

La taula amb les dues delegacions.
La taula amb les dues delegacions. SFGA

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha visitat aquest dimarts la Diputació de Barcelona en el marc de la visita que realitza aquesta setmana a la capital catalana. L’ha rebut la vicepresidenta quarta i delegada per a les Polítiques de Participació, Agenda 2030 i ODS, Núria Parlón. Parlón és, alhora, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

Marín i Parlón, com ja va fer la ministra ahir amb la consellera d’Acció Exterior de la Generalitat, han compartit les experiències en participació ciutadana de tots dos territoris, oferint-se ajuda i col·laboració especialment en matèria formativa i de suport tècnic, En aquest sentit, Marín -introduïda per l'ambaixador al Regne d'Espanya, Vicenç Mateu,- li ha exposat els diferents projectes que s’han endegat en aquest àmbit a Andorra des de l’inici de la legislatura.

La titular d’Administracions Públiques i Participació ciutadana, acompanyada de la secretària d’Estat, Lara Vilamala, i el responsable de Participació Ciutadana, Marc Pons, també s’ha trobat amb la coordinadora d’Estratègia Corporativa i Concentració Local de la Diputació, Marina Espinosa. En aquesta segona trobada, centrada específicament en la convivència ciutadana, s’ha tractat sobre els valors democràtics i dels seus serveis d’integració.

Comentaris (1)

Trending