Trini Marín fitxa un ex-secretari d’Estat d’Educació i de Benestar Social com a assessor

Administracions Públiques i Participació Ciutadana incorpora com a càrrec de relació especial Josep Anton Bardina, ex-conseller general demòcrata

Josep Anton Bardina al Consell General.
Josep Anton Bardina al Consell General. CONSELL GENERAL

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha incorporat al departament com a càrrec de relació especial qui va ser, entre altres, secretari d’Estat d’Educació o de Benestar Social i Habitatge en diferents governs liberals Josep Anton Bardina. Bardina va ser component, la legislatura passada, del grup parlamentari demòcrata.

Mestre i psicopedagog de formació acadèmica, ha estat durant molts anys vinculat a l’administració tot i que els darrers temps havia deixat enrere la funció pública i l’activitat política i havia estat vinculat a un grup empresarial privat i al seu departament de gestió de persones. El BOPA d’aquest dimecres publica la seva incorporació al ministeri que dirigeix l’ex-cònsol d’Escaldes. Bardina s’ha incorporat al departament des del primer de març amb un salari mensual brut de 1.635,00 euros.

Comentaris (12)

Trending