Els treballadors de Govern fan sessions informatives sobre la digitalització de l'administració

La seva implementació pot comportar que s'hagin de reconduir certs llocs de treball i que la plantilla es redueixi en alguns departaments i augmenti en altres

Comentaris

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

Els treballadors de Govern han començat, de manera telemàtica, les sessions informatives sobre la digitalització de l'administració. La transformació digital també suposa un canvi de model de la gestió de processos i, per tant, una part important d'aquesta adaptació del personal de l'administració passarà per la formació.

Les sessions informatives van dirigides a tot el personal en diversos torns. La implementació d'aquesta digitalització pot comportar que s'hagin de reconduir certs llocs de treball i que l'administració es redueixi en alguns departaments i en canvi s'hagin de col·locar persones allà on en facin falta.

El ministeri de Funció Pública i Simplificació de l'Administració ha convocat un concurs a través del qual es volen avaluar 350 llocs de treball amb la voluntat d'avançar cap a la digitalització. L'empresa que guanyi aquest concurs haurà d'assessorar l'executiu i definir les diferents necessitats d'acord amb les competències digitals que hagin de tenir els treballadors.

Aquest procés de  pot comportar que s'hagin de suprimir llocs de treball amb prejubilacions. També provocarà canvis en les taules retributives dels treballadors, ja que s’hauran d’adaptar en resposta a la nova definició de càrregues i funcions dels llocs de treball pel personal del departament de la Secretaria de Funció Pública.

Etiquetes

Comentaris

Trending