La Taula Nacional de l’Habitatge incorpora dos nous representants

Amb la modificació del seu reglament, un membre del Fòrum Nacional de la Joventut i un altre de l’Associació Andorrana de Consumidors i Usuaris formaran part de l’organisme

Comentaris

Una reunió de la Comissió Nacional d'Habitatge.
Una reunió de la Comissió Nacional d'Habitatge. SFGA

El Govern ha aprovat el nou Reglament de la Taula Nacional de l’Habitatge, que modifica l’anterior text perquè inclogui com a participants un representant del Fòrum Nacional de la Joventut (FNJA) i un representant de l’Associació Andorrana de Consumidors i Usuaris (ACU). 

La Taula Nacional de l’Habitatge es va constituir oficialment el mes de juliol del 2020 i recull i consolida tota la feina feta fins al moment per la Comissió Nacional de l’Habitatge. D’aquesta manera, el seu objectiu principal és contribuir al diagnòstic d’una situació, al disseny de propostes adreçades a la millora d’aquesta i fer el seguiment de les actuacions que s’emprenguin en matèria d’habitatge. 

Aquest organisme està format per alts representants del Govern i dels comuns, el Raonador del Ciutadà i un membre de cadascuna de les següents entitats: Andorran Banking, l’Associació de Propietaris de Béns Immobles, l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra, el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra, l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic, Càritas Andorrana i el Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra. Ara, amb la nova modificació, s’incorporen a la llista de membres el FNJA i l’ACU. 

D’altra banda, l’Oficina de l’Habitatge es traslladarà a partir del març al Servei de Tràmits de l’Edifici Administratiu del Govern. Per dur a terme les visites presencials, és necessari demanar cita prèvia trucant al telèfon 727133, encara que també es poden fer consultes telefòniques o bé mitjançant el correu electrònic habitatge@govern.ad. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending