Reparada una avaria informàtica que ha afectat durant dies l’activitat a l’administració general

Una anomalia al servidor Perafita va paralitzar una part important de la feina funcionarial durant tot el divendres i unes quantes hores d’aquest dilluns

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

Els tècnics informàtics de Govern, amb suport extern, han aconseguit redreçar aquest dilluns l’avaria que afectava el servidor Perafita, un dels principals de l’administració general, i que almenys durant la jornada de divendres passat i unes quantes hores d’aquest dilluns ha afectat de manera molt important l’activitat funcionarial. L’anomalia, l’origen de la qual no s’ha aclarit, també ha tingut impacte sobre els administrats.

Les fonts consultades han explicat que en alguns departaments de l’administració l’avaria ha tingut molta repercussió. Hi havia funcionaris, per posar un exemple, que es trobaven amb serioses dificultats, fins i tot per fer anar un full de càlcul. I si funcionava, era amb molta lentitud. L’avaria es va deixar notar molt divendres i bona part d’aquest matí. Al punt del migdia s’ha donat la falla per solucionada i el sistema ha començat a funcionar amb normalitat.

Comentaris (3)

Trending