La renovació de la Mútua de funcionaris continua sense data

La comissió canviarà totalment d’integrants ja que cap dels actuals continuarà en el càrrec

Edifici administratiu de Govern.
Edifici administratiu de Govern.

La mútua de funcionaris i de treballadors públics indefinits de l’Administració general i de l’Administració de justícia ha de celebrar eleccions per a la seva comissió que es renovarà totalment ja que cap dels seus integrants té previst continuar en el càrrec.  Aquestes eleccions,  però, encara no tenen data.

La gestió de la mútua ha estat complicada en els darrers anys especialment pels pagaments després que s'acordés un canvi en el model del reemborsament de les baixes dels funcionaris amb la intenció que puguessin rebre el salari abans.

Des de l’any passat que s’han de fer les eleccions però pel momento no hi ha cap data. La funció de la comissió és la de definir les prestacions a càrrec de la mútua i de controlar el seu funcionament. Està composta per entre tres i cinc membres designats per les associacions professionals i els sindicats més representatius en el si de l’Administració general i de l’Administració de Justícia.

La mútua de funcionaris i de treballadors públics indefinits de l’Administració general i de l’Administració de justícia, gaudeix de personalitat jurídica, és un sistema de previsió social obligatori i de solidaritat que garanteix una prestació econòmica complementària a la de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), en el cas d’incapacitat laboral transitòria per malaltia o maternitat.

.

Etiquetes

Comentaris

Trending