El PS vol saber què cobren tant els treballadors públics com els assessors de l’administració

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una demanda d’informació arran dels plans ministerials que es van decretar per optimitzar recursos durant la situació de crisi per la Covid-19

Susanna Vela en una comissió legislativa.
Susanna Vela en una comissió legislativa. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol tenir clar què cobren els treballadors de l’administració general i, també, quina retribució perceben i quants són els assessors i les persones que exerceixen càrrecs de relació especial. Tot referent a l’administració general i en relació amb els plans ministerials que suposadament havien de servir per optimitzar els recursos durant la situació de crisi per la Covid-19.

 

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui a Sindicatura una demanda d’informació sobre la situació retributiva dels recursos humans i pel personal de relació especial a l’Administració general arran dels plans ministerials que es van decretar per optimitzar recursos durant la crisi de la pandèmia. En aquest sentit, Vela ha sol·licitat saber la relació d’assessors i treballadors de relació especial que hi ha, les seves funcions i encomanes laborals i la retribució que perceben desglossada per cossos i departaments.

La consellera general ha demanat per les franges salarials de tots els llocs de treball dels diferents cossos de l’Administració general detallats per departaments i pel nivell en què es troba cada un d’ells i els complements que li poden correspondre desglossat per departaments. Així mateix, Vela ha sol·licitat el nombre de treballadors que hi ha en cada nivell salarial, la retribució que correspon a cada complement que perceben i els criteris que s’apliquen en el càlcul de les pensions per cossos -general i especial-.

Comentaris (10)

Trending