El PS defensa que cal millorar els salaris dels nous integrants dels cossos especials

Consellers generals de la formació s’han reunit amb representats sindicals del col·lectiu i han escoltat les queixes i inquietuds, posant en relleu que cal millorar les condicions de les promocions més recents

Un instant de la reunió entre consellers del PS i representants sindicals.
Un instant de la reunió entre consellers del PS i representants sindicals. PS

Representants dels sindicats dels cossos especials han mantingut aquest dimarts una reunió amb el president i la vicepresidenta del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López i Susanna Vela. Durant la trobada s’ha abordat la situació del col·lectiu. Des del PS s’ha volgut traslladar als treballadors públics la necessitat de millorar els salaris de les noves promocions i de posar en valor la feina d’aquests funcionaris.

La reunió també ha comptat amb la participació de la consellera general Judith Salazar i s’ha celebrat a les dependències del grup parlamentari al Consell General. Al llarg d’una bona estona, totes dues parts han abordat els problemes que afecten actualment els diferents cossos especials. Els consellers també han recollit les queixes i les inquietuds dels diferents departaments: policia, bombers i agents penitenciaris.

Segons ha informat el PS en un comunicat, els parlamentaris i els representants sindicats han coincidit en moltes de les seves apreciacions. Des de la formació es defensa la necessitat de millorar els sous i els complements salarials del col·lectiu, sobretot pel que fa a les noves promocions, i la importància de valoritzar els cossos especials.

Comentaris (3)

Trending