Plusos, jubilació o incompatibilitats són qüestions que preocupen els funcionaris en la ‘nova’ llei

El Sipaag inicia una roda de trobades amb els grups parlamentaris en vista a perfilar el projecte de llei de la Funció Pública que s’està acabant de polir

Comentaris

Reunió entre representants del Sipaag i consellers liberals.
Reunió entre representants del Sipaag i consellers liberals. sipaag

Les condicions de representació sindical als comitès tècnics, els complements salarials, les condicions de jubilació, els criteris de provisió de places i les incompatibilitats són algunes de les qüestions que més amoïnen els funcionaris en relació amb la modificació de la Llei de la Funció Pública que està embastant el Govern.

Per acabar de polir el text o, almenys, per transmetre els neguits corresponents, representants del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag) han iniciat aquest dilluns una roda  converses amb els grups parlamentaris. Els funcionaris aporten als parlamentaris quines qüestions creuen que s’haurien de millorar en el text que ja té el Govern pràcticament redactat.

La primera reunió programada ha estat amb el grup parlamentari liberal i dimarts, dia 8, hi ha prevista la trobada amb el grup parlamentari de Terceravia. Properament el Sipaag té previst reunir-se amb el Grup Parlamentari Socialdemòcrata i el Grup Parlamentari Demòcrata, així com amb els representats de Ciutadans Compromesos i la consellera no adscrita, Carine Montaner.

Comentaris

Trending