Oficialitzada la contractació de Marc Pons com a personal de relació especial

L’exsecretari d’Estat de Participació Ciutadana seguirà lligat a Govern, en concret al ministeri que encapçala Trini Marin, i percebrà un salari brut mensual de 3.300 euros

Marc Pons, durant una roda de premsa quan era Secretari d'Estat.
Marc Pons, durant una roda de premsa quan era Secretari d'Estat. SFGA

Ministres a banda, la remodelació del Govern impulsada ara fa unes setmanes també afectava algunes secretaries d’Estat. Així, Marc Pons, que fins llavors s’havia ocupat dels processos de Participació Ciutadana deixava el càrrec. Tot i això, ja es va anunciar que continuaria lligat a l’executiu, com a càrrec de confiança. Ara, s’ha oficialitzat la seva contractació com a personal de relació especial.

A finals de maig, i en el marc d’una remodelació del gabinet molt més àmplia, amb la sortida de Verònica Canals i l’arribada de Trini Marin, que es convertiria en ministre d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, es va anunciar també la sortida de Pons com a secretari d’Estat. Llavors ja es va explicar que l’ex cònsol menor de la capital no marxava del Govern. Es preveia que continuaria treballant-hi, tot i que com a càrrec de relació especial.

Ara, el BOPA ha oficialitzat aquesta intenció. De fet, s’ha esperat a la jura del càrrec de Marín, ja que Pons dependrà directament d’ella. En concret, se’l contracta com a personal de relació especial adscrit al ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

L’edicte també revela quin serà el seu salari. Pons cobrarà 3.300 euros bruts per la seva tasca, que serà efectiva a partir del passat dimecres, quan la seva contractació va ser acordada en el consell de ministres.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending