Els funcionaris renoven, dos anys després, la comissió de seguiment del pla de pensions

Irene González, Dolors Iglesias i Albert Maluquer han estat escollits en unes eleccions que es van suspendre el 2020 primer, al gener, per manca de candidats, i a l’octubre, per no poder garantir la seguretat sanitària

La façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.
La façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu. sipaag

Irene González i Dolors Iglesias, en representació del cos general; i Albert Maluquer, pel d’Educació. Són els tres funcionaris que han estat elegits per formar la comissió de seguiment del pla de pensions. Els comicis es van poder celebrar el mes passat, després de gairebé dos anys durant els quals l’òrgan no ha pogut renovar-se, primer per la manca de candidats i, després, per culpa de la pandèmia.

Un primer intent es va fer a inicis del 2020. Llavors, no es va presentar cap llista per substituir els membres que havien esgotat el mandat. Tocava, doncs, tornar a convocar els comicis... però va esclatar la pandèmia.

La tardor del 2020 es va tornar a intentar. Les eleccions estaven marcades per l’octubre, però calia presentar un protocol sanitari que garantís la seguretat de tots els treballadors públics que volguessin emetre el seu vot. Aquest, finalment, no va ser acceptat per Salut. Novament, doncs, els comicis es van suspendre.

Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.

Relacionat

Les eleccions a la comissió de seguiment del pla de pensions, suspeses per la Covid-19

El passat 14 d’octubre es va tornar a intentar. I aquest cop, sí; tot va sortir bé. La situació sanitària va permetre celebrar les eleccions amb normalitat i hi havia candidatures. Ara, s’ha donat a conèixer el resultat.

Així, els titulars a la comissió de seguiment seran Irene González, Dolors Iglesias i Albert Maluquer. Les dues primeres representaran el cos general; el tercer, als docents. Com a suplents queden Nicolau Obiols, Salustià Chato, Bruno Bartolomé, Maria Antonia Benítez, Anna Cortina i Pilar Capdevila.

Etiquetes

Comentaris

Trending