Estupefacció empresarial en veure la cap de l’APDA recollir un premi en nom d’una empresa

Malgrat que Resma Punjabi hauria deixat de formar part de la societat titular de l’aplicació Andorra Parl’APP va ser la receptora del guardó a la firma destacada del país durant la gala de l’SKÅL Club

Resma Punjabi en el discurs d'agraïment del guardó.
Resma Punjabi en el discurs d'agraïment del guardó. ARXIU FOTOGRÀFIC SKAL

Empresaris del Principat han mostrat la seva estupefacció per comprovar com tot i l’exigència d’exclusivitat que té el càrrec de cap de l’Agència de Protecció de Dades (APDA), la titular d’aquest lloc, Resma Punjabi, va recollir aquest dimarts a la nit durant la gala de l’SKÅL Club Andorra en nom d’una de les empreses guardonades.

En efecte, entre molts premis, en del Dia mundial del Turisme, l’SKÅL va considerar l’aplicació Andorra Parl’APP l’empresa destacada del país “per la seva important contribució al turisme inclusiu”. En efecte, els empresaris que es mostren sorpresos del fet que Punjabi continuï significant-se com a representant d’una empresa han lloat l’APP en qüestió i la feina que hi ha darrera. I el seu treball inclusiu, però han assegurat que igual com Punjabi, que fa poc ha deixat la seva militància liberal arran de la trencadissa interna, va assegurar que deixaria de ser formalment sòcia de l’empresa que entre altres ostenta la titularitat de dita aplicació per acomplir amb la normativa que ha de respectar també s’hauria d’abstenir de representar la firma en actes públics.

“Tot el que no sigui desvincular-se de l’empresa mentre estigui en el lloc on està pot fer aixecar suspicàcies”, han assegurat les fonts consultades, que han remarcat que es podria arribar a pensar, per molt que Punjabi sigui extremadament escrupolosa amb la feina que li va encomanar el Consell General, que pot protagonitzar favoritismes. Curiosament, un altre dels integrants d’Andorra Parl’APP era el presentador de la gala.

Comentaris (18)

Trending