Especialistes en control d’Immigració es preparen per detectar encara més documents falsos

La formació l’han fet experts de la policia nacional francesa i se n’han beneficiat 22 funcionaris del Principat, entre agents policials i administratius

Una de les formacions.
Una de les formacions. POLICIA D'ANDORRA

L’increment de detecció de documents falsos especialment en els dossiers que presenten ciutadans que volen establir-se al Principat i treballar-hi ha portat els especialistes en Immigració de l’administració andorrana a mirar de formar-se encara més conscients que segurament tot i les troballes que es fan, hi deu haver moltes altres falsificacions que colen.

Per tot plegat, comandaments, agents i personal administratiu de la policia, i inspectores i agents de l’administració adscrits al servei d’Immigració han rebut aquesta setmana una formació centrada en la detecció de documents inautèntics. El curs, impartit a un total de 22 persones, quinze de les quals policies, s’ha dut a terme en dues jornades de la mà de formadors de la policia nacional francesa gràcies a la col·laboració entre els dos països.

La formació ha consistit a conèixer amb detall les marques de seguretat de diferents documents d’identitat, passaports, permisos de conduir i altres, així com les diverses eines per identificar-les i detectar possibles fraus. A través de múltiples exemples, els alumnes de la formació també han vist quins són els tipus de falsificacions més habituals per poder-les descobrir amb més celeritat.

Etiquetes

Comentaris

Trending