L’economista Marc Saura serà el secretari d’Estat d’Empresa i Innovació

Auditor intern a MoraBanc, havia format part com a suplent de la llista demòcrata a Ordino i ara estarà a l’aixopluc de la ministra Conxita Marsol

Marc Saura Benazet.
Marc Saura Benazet. arxiu

El graduat en economia i auditor intern, fins ara, a MoraBanc Marc Saura Benazet serà el secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, a l’empara del ministeri que comanda Conxita Marsol. Així ho ha anunciat aquesta tarda el portaveu governamental, Guillem Casal, que ha confirmat que l’urbanista Esther Cervós serà la secretària d’Estat d’Afers Socials, tal i com va avançar l’Altaveu, esdevenint una de les mans dretes, en aquest cas, de Trini Marín.

Saura, que primordialment ha treballat en el sector bancari (Andbank, BSA Banc i darrerament MoraBanc), va néixer el 1992 a Ordino. És graduat en economia per la Universitat de Barcelona i ha cursat un Màster en Direcció econòmica i financera de l’empresa a la UOC i va formar part de la llista territorial que Demòcrates i Liberals van presentar en les darreres eleccions a Ordino, essent-ne un dels suplents.

De la seva banda, Esther Cervós, nascuda el 1965 i de la confiança estreta de Trini Marín, era ara (i des del 2020) la responsable del departament de cadastre del comú d’Andorra la Vella via contractació de relació especial i anteriorment havia estat la cap d’Urbanisme del comú d’Escaldes-Engordany, on va coincidir amb l’actual ministra de Funció Pública i Afers Socials. Amb anterioritat al seu pas pel comú d’Escaldes, Cervós, que ha realitzat diverses formacions a la Universitat d'Andorra de dret urbanístic, d'organització i direcció d'equips i de management operatiu, va ser assessora de redacció d'urbanisme al comú d’Ordino.

Comentaris (21)

Trending