Confirmat Xavier Bardina com a director general del CRAJ

Dos ministres i tres secretaris d’Estat formen part de l’òrgan col·legial que regeix els destins del consell regulador del joc

Xavier Bardina en una compareixença.
Xavier Bardina en una compareixença. SFGA

El Govern ha confirmat en el càrrec de director general del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) Xavier Bardina, que actua com a secretari d’un òrgan col·legial que regeix els destins de l’organisme i que integren, entre altres, dos ministres i tres secretaris d’Estat.

En aquest sentit, és el titular de Finances, Ramon Lladós, qui assumeix la presidència del CRAJ. L’altra ministra que forma part del CRAJ és Helena Mas, la ministra de Salut. En representació del ministeri de Justícia i Interior forma part de l’ens el seu secretari d’Estat, Joan Antoni León. La ministra de Cultura, Mònica Bonell, ha designat com a representant la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles, directora de Promoció Cultural.

Els altres tres integrants de l’òrgan de direcció del CRAJ són el secretari d’Estat d’Economia, Treball i Habitatge, Jordi Puy;  la secretària d’Estat d’Afers Socials, Ester Cervós; i, finalment, el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, com a representant del ministeri de Turisme i Comerç.

Comentaris (6)

Trending