Carine Montaner s’interessa per la despesa del Govern en advocats en el ‘cas BPA’

La parlamentària no adscrita demana una còpia de totes les factures pagades o a pagar al despatx Pujadas i reclama a l’executiu que precisi si durant el temps que ha estat aturat el judici s’ha continuat abonant alguna minuta a l’esmentat despatx

Comentaris

La consellera general Carine Montaner.
La consellera general Carine Montaner. ARXIU

La consellera general no adscrita Carine Montaner ha entrat aquest dilluns dues peticions diferents a Sindicatura totes relacionades amb l’assessorament legal al Govern en relació amb el ‘cas BPA’. Així, la parlamentària reclama saber quan s’ha gastat l’executiu en serveis jurídics prestats pel despatx Pujadas Advocats. La petició es formula tenint en compte des del contracte inicial fins a l’actualitat.

Montaner fa una doble pregunta o demanda més enllà de la concreció de la xifra desemborsada per l’erari públic. D’una banda, reclama que el Govern precisi si en els més de dos anys que el judici per diferents raons ha estat parat el bufet Pujadas ha continuat cobrant alguna minuta o honorari i, també, la consellera demana una còpia de totes les factures pagades o que s’hagin de pagar.

Des de poc després de l’esclat del ‘cas BPA’, i una vegada el Govern llavors encapçalat per Toni Martí va decidir constituir-se com a part acusatòria en totes les causes judicials obertes contra l’entitat bancària, l’administració central va decidir contractar els serveis del bufet Pujadas, que fins llavors havia estat defensant els treballadors del banc en tot allò relatiu amb la liquidació de personal i altres serrells col·laterals.

Montaner, dins dels seu ideari fixat per a Andorra Endavant, s’ha marcat com un dels reptes tenir una Justícia justa i transparent. I que defensi l’interès general i no pas qüestions de caràcter personal o interessos d’alguns sectors polítics, socials o econòmics del Principat. La parlamentària pretén presentar-se als propers comicis generals.

Comentaris (10)

Trending