Andorra Recerca i Innovació busca gerent

L’entitat, que reuneix el que era l’IEA, el CRES, l’Observatori de la Sostenibilitat i Actua Tech espera completar el procés de selecció del dirigent al llarg dels primers mesos del 2022

El logotip de l'ARI.
El logotip de l'ARI.

Andorra Recerca i Innovació (ARI) busca gerent. L’entitat, que va néixer fruit d’aglutinar les diferents entitats que al país feien investigació, ha iniciat el procés per contractar la persona que sigui el seu màxim responsable. Es confia que a inicis de l’any vinent es pugui haver tancat tot el procediment.

L’ARI, que ha acabat fusionant entitats com l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), el Centre de Recerca i Estudis Sociològics (CRES), l’Observatori de la Sostenibilitat i Actua Tech es va crear ara fa uns mesos per llei. La voluntat era optimitzar els recursos que al país es destinen en el marc de la recerca i la investigació.

Ara, l’entitat busca una figura que es converteixi en el seu màxim responsable. La recerca del gerent s’ha fet via concurs públic que estarà obert fins al 4 de gener. Els aspirants tenen temps fins llavors per presentar la seva candidatura. S’espera que al llarg del primer trimestre de l’any es pugui tancar el procés amb l’elecció de la persona que sigui considerada més adient.

Als possibles aspirants se’ls demana tenir la nacionalitat andorrana o, com a alternativa, ser espanyol, francès o portuguès i ser treballador públic indefinit. Haurà de tenir una titulació d’ensenyament superior de nivell 4 i demostrar experiència en la gestió i administració d’entitats públiques i en el lideratge d’equips.

Etiquetes

Comentaris

Trending