Andorra Endavant denuncia els incompliments sobre el pla de pensions dels funcionaris

El conseller Monteagudo demana al Govern si ha previst una partida pressupostària per poder honorar els compromisos que l’executiu va fer durant la legislatura 2015-2019

Marcos Monteagudo a l'hemicicle.
Marcos Monteagudo a l'hemicicle. Toni Solanelles

Andorra Endavant denuncia que el Govern ha incomplert el compromís, que ell mateix havia fet, de dur a terme les actuacions necessàries per garantir econòmicament la sosteniblitat i la viabilitat del pla de pensions dels treballadors públics. I en aquest marc, demana a l’executiu si té previstes dotacions pressupostàries per poder assegurar la bona marxa de dites prestacions.

El conseller de la formació, Marcos Monteagudo, ha posat de relleu que durant la legislatura 2015-2019 el llavors ministre de Funció Pública Jordi Cinca es va comprometre a fer les injeccions dineràries econòmiques. Però aquestes tampoc no s’han fet durant la legislatura que ara fa poques setmanes es va acabar.

Davant d’això, Monteagudo demana al Govern “si ha previst una partida pressupostària en el proper projecte de llei de pressupost de l’Estat pel 2024 per fer front al compromís que es va fer anteriorment amb el ministre Cinca”. I en cas de resposta afirmativa, demana el parlamentari saber “de quin import es preveu per a aquesta partida pressupostària”.

Comentaris (5)

Trending