Treballs urgents de reparació al camí Ral de la Massana

Operaris del comú han senyalitzat el tram en obres i es permet l’accés al vialdes de les Moles d’Anyós en avall

El conseller Sergi Gueimonde observant en primera línia els treballs.
El conseller Sergi Gueimonde observant en primera línia els treballs. COMÚ DE LA MASSANA

El camí Ral de la Massana està 'en obres'. El transitat vial compta amb diversos trams de passarel·la de fusta, que precisen un manteniment degut a que els taulons pateixen un desgast amb la humitat del riu. Un cop s’ha reactivat el sector de la construcció i afins, el comú ha contractat els treballs de reparació de tres trams que estaven força malmesos. Aquesta mateixa setmana ja han començat els treballs, que s’intentaran cloure el més ràpid possible, com a molt tard, a mitjans de la setmana que ve.

S’està intervenint a tres passarel.les situades a l’alçada de la depuradora d’Anyós. Com explica el conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, “amb aquests treballs estem millorant la seguretat, ja que s’està col·locant una base de relliga galvanitzada i a sobre s’hi posaran taulons de pvc, que simulen la fusta, per evitar relliscades i mantenint l’estètica del camí”. D’altra banda, també es repararan diverses baranes. El cost del desmuntatge de les passarel·les i la seva reconstrucció és de 9.885 euros.

Barana malmesa a prop de la depuradora d'Anyós.

Relacionat

Queixes pel mal estat que presenta en algun tram el camí ral de la Massana

Un cop es cloguin els treballs, el camí Ral ja s’obrirà al públic. Mentrestant, es pot accedir al camí Ral des de les Moles d’Anyós i passejar-hi en direcció cap Andorra la Vella. En cap cas es permet el pas en el tram on s’estan portant a terme els treballs, per motius de seguretat. La zona està senyalitzada amb diverses tanques i es demana als ciutadans que respectin la prohibició.

Comentaris

Trending