Queixes pel mal estat que presenta en algun tram el camí ral de la Massana

A tocar de la depuradora d’Anyós, les baranes han perdut algunes de les seves bigues, incrementant el risc de caiguda al riu

Barana malmesa a prop de la depuradora d'Anyós.
Barana malmesa a prop de la depuradora d'Anyós.

Amb l’arribada del bon temps i el relaxament de les mesures de confinament, més la necessitat de molts ciutadans de poder passar estones a l’exterior, el camí ral de la Massana està sent d’allò més transitat. De fet, ja ho era i ara ho continua sent tant o més. Però alguns dels caminants, dels passejadors, temen en alguns trams pel mal estat que presenten certs elements de fusta, que ho estan desfalcats o directament no hi són.

Habituals del camí, caminants que fan tot sovint el recorregut que va des del col·legi Sant Ermengol fins més enllà de la Massana, algunes vegades fins i tot arribant a Ordino, han constatat com algunes de les bigues de la barana que ha de protegir de possibles caigudes al riu, a l’altura de la depuradora d’Anyós, no hi són.

camiral 2
Estat que presenta un tram de camí confeccionat a base de llistons de fusta.

Tampoc el sòl, que en alguns indrets, com en la mateixa zona, per exemple, ha estat creat artificialment amb llistons de fusta presenten un estat que el fa molt perillós. Perill d’entrebancar-se, de quedar amb el peu enganxat entre els llistons que configuren el sòl. En tot cas, feina pel ministeri i el comú concernits per posar al dia i arranjar una via natural usada per centenars de ciutadans durant el dia.

Etiquetes

Comentaris

Trending