Tall de trànsit durant quatre dies entre Sispony i els Plans per tasques d’enquitranament

El comú inicia la fase final de la reforma integral de Terra Mora i les afectacions viàries es concentraran des de demà, 19 de setembre, fins al dia 22

Tram on s'han de fer les obres.
Tram on s'han de fer les obres. Comú de la Massana.

El comú de la Massana ha informat que durant quatre dies hi haurà talls de trànsit entre Sispony i els Plans per tal de dur a terme obres d’enquitranament. Des de la corporació es demana que es prioritzi l’ús de l’avinguda Sant Antoni.

La corporació ha començat la fase final de la reforma integral de Terra Mora, en tot el tram de carretera que uneix el poble de Sispony amb la Massana. Segons s’ha informat mitjançant un comunicat, a partir de demà, 19 de setembre, començaran els treballs preparatoris per portar a terme l’enquitranament de la carretera de Sispony i dels Plans. Unes obres que requeriran un tall de trànsit de quatre dies.

Afectacions al trànsit
 

Per fer-hi front, el comú ha establert un itinerari alternatiu, passant pel camí dels Plans. Tot i així, recomana que només utilitzin aquesta desviació els veïns de la zona, ja que hi ha dos passos molt estrets. Per la qual cosa, de forma general, es demana que es prioritzi l’ús de l’avinguda Sant Antoni.

El comú preveu que la circulació sigui complicada en hores punta i per això “s’insta als conductors a anticipar els seus desplaçaments, especialment, en el moment d’entrada i sortida de les escoles”.

Comentaris

Trending