‘Youtubers’ solidaris per ajudar els pacients de càncer

El camp de l’escola internacional Àgora acollirà el 16 d’abril un partit benèfic amb catorze ‘streamers’ que servirà per recaptar fons en benefici del banc de perruques del comú de la Massana

De la cadira dels directes... al camp de futbol. I tot per una causa solidària. El pròxim 16 d’abril catorze ‘youtubers’ participaran en un partit de futbol a la Massana. L’objectiu és recaptar fons per poder fer una donació al departament de Benestar i Social de la Massana. Aquesta es destinaria al banc de perruques que el comú té per a les persones que les necessiten perquè han perdut el cabell per culpa d’un tractament contra el càncer.

El partit s’emmarca en el projecte ‘Perruques amb cabell natural i tractament per tatuar les celles’. Els impulsors posen en relleu que quan s’inicien les sessions de quimioteràpia, un dels primers efectes que pateix el pacient és la pèrdua del pèl. Una alternativa per a molts d’ells és usar perruques, però no tothom té els recursos necessaris per comprar-les. I, per això, des del comú es va crear, ja fa més de vuit anys, un banc que volia oferir aquest element a qui ho necessités.

Ara, es vol aconseguir fons per impulsar encara més aquest projecte. I per això s’ha organitzat el partit, en el qual participaran 14 ‘youtubers’ residents al país. Durant una estona es vestiran de curt per una causa altruista. El duel es disputarà el dia 16 d’abril a les instal·lacions de l’escola internacional Àgora, a l’Aldosa, a partir de les cinc de la tarda.

Les entrades ja s’han posat a la venda. Es poden adquirir a 15 euros via la pàgina web oficial de l’esdeveniment o a l’oficina de turisme del comú massanenc. També es vendran el mateix dia del partit. Això sí, a 20 euros.

WhatsApp Image 2022 03 12 at 14.20.31

Per ara, són catorze els ‘youtubers’ que han confirmat la seva presència en l’acte solidari. Entre ells, noms com Atack3000, Logan G, StarK, Sieteex, Adrián Sáenz, SUJA o Widl3r, entre altres.

Una de les impulsores de la proposta és la consellera del comú massanenc Mireia Ramos. Explica que, actualment, les perruques “ja estan molt malmeses i cal comprar-ne de noves”. I és que per molt que es cuidin, ja són vuit anys de vida del banc i s’han anat desgastant amb el temps. El problema era on aconseguir els diners. I aquí és on van aparèixer les estrelles de les xarxes residents al país.

“Un dia, de broma, amb el Salva, li vaig dir si a banda de fer soroll amb els cotxes, podien fer alguna cosa pel país”, recorda. I el ‘youtuber’ va acceptar el repte. De fet, pel partit de futbol sala ja n’hi ha confirmats catorze, tot i que “encara hi ha més que es volen apuntar”. Ramos es mostra molt agraïda per la resposta rebuda. “Han volgut sumar per aquesta causa”, remarca.

L’objectiu és poder aconseguir els fons necessaris per renovar el material del banc. “Cada perruca són 800 euros i en volem comprar deu”. També es vol adquirir “deu tractament de celles”. Per tant, sense marcar-se una xifra concreta, “l’objectiu és intentar recaptar el màxim de diners”. Es confia que es pugui assolir una bona entrada, i no només de residents. “Se’ls podrà veure en directe, tant la gent del país com la de fora”, apunta.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending