La ‘youtuber’ accelerada (per l’alcohol)

La policia deté una de les creadores de contingut per a les xarxes socials resident al país després que agents de circulació l’aturessin de matinada en constatar maniobres irregulars i la noia es negués a mostrar-los qualsevol documentació; va marcar 1,80 a l’alcoholímetre

Un cotxe espanyol. Matinada de divendres a dissabte. A certa velocitat i, sobretot, fent estranys per l’avinguda Tarragona. Agents de circulació, veient la situació, acabarien fent aturar el vehicle. I davant l’oposició de la conductora a revelar la seva documentació i mostrar qualsevol documentació, i vist que la noia no semblava que anés gaire fina, va ser necessària la intervenció de la policia. Resultat final, ‘youtuber’ detinguda.

Els agents de circulació van tenir clar que el conductor -conductora acabaria sent- del vehicle espanyol que vers les 2 de la matinada de divendres a dissabte estava fent maniobres estranyes i fins i tot alguna imprudència perillosa -encara sort de l’hora- podia anar sota els efectes de l’alcohol. Quan van fer aturar l’automòbil en la confluència de l’avinguda Tarragona amb el carrer Esteve Dolsa, lluny de mostrar-se la dona col·laboradora va fer tot el contrari. L’embriaguesa era notable.

Quan es van presentar els agents requerits sobre lloc, la prova va ser clara i contundent. La noia, de 27 anys, més que duplicava la taxa permesa a partir de la qual cal dur a terme la detenció. Amb un 1,80, la jove va ser arrestada. I furgant furgant, que no va caldre fer-ho gaire almenys d’entrada, va resultar que la jove és una de les creadores de contingut per a les xarxes socials residents al Principat. Catalana d’origen, fa ja uns quants anys que viu al país. De fet, durant anys ha estat parella d’un altre ‘youtuber’ tant o més popular que ella.

Sovint, mentre van estar aparellats, feien creacions junts. La ‘youtuber’ en qüestió, que els darrers temps no estaria tant activa com havia estat, s’hauria fet ‘famosa’, justament, per alguns vídeos en què gastava bromes amb una certa mala bava al seu company. Les bromes, els posats i els consells del dia a dia han estat normalment el leitmotiv de les actuacions de la noia arrestada i durant un temps sense permís de conduir.

Comentaris (20)

Trending