El xip delator

La policia va localitzar de seguida una motocicleta sostreta a Soldeu a un box d’Encamp gràcies al senyal que donava el localitzador del vehicle

Robar una motocicleta no és mai una bona idea. I encara menys si, sense saber-ho, té un xip que permet localitzar-la. És el que va passar el divendres, quan un home va denunciar la desaparició del seu vehicle. La policia va poder trobar-lo de forma relativament senzilla, seguint el senyal que donava a un box d’un aparcament a Encamp, el propietari del qual va ser detingut com a presumpte autor de furt.

Divendres a la tarda l’amo de la motocicleta es va adonar que aquesta havia desaparegut. La tenia aparcada a un carrer de Soldeu i, quan va anar a buscar-la, ja no la va trobar. Ràpidament va donar la veu d’alerta a la policia.

Descripció del vehicle a banda, però, va poder explicar un altre fet que acabaria sent clau per a la resolució de tot plegat. La motocicleta disposava d’un xip localitzador. Evidentment, a partir d’aquest detall, la feina es va facilitar de forma important.

Perquè el xip indicava que el vehicle encara estava al país. Més concretament, a un box d’un aparcament d’Encamp. La policia s’hi va presentar i, evidentment, allà es va trobar. Posteriorment, es va constatar que l’espai estava llogat i es va procedir a la detenció de l’arrendador, un resident de 40 anys. Se’l considera l’autor del furt.

Comentaris (1)

Trending