Viure entre esquerdes

[Podcast][a Fons] Un any després que comencessin a aparèixer les esquerdes al núm. 28 de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella la situació continua sent tensa. Els esquerdes estan tapades i en principi els fonaments assegurats, però la darrera setmana han tornat a notar moviments i la por ha tornat. A l’Altaveu a Fons escoltem el testimoni d’una veïna i analitzem la situació actual

Fa un any que els veïns del núm. 28 de l'avinguda Santa Coloma d'Andorra la Vella viuen amb la por al cos. Les esquerdes a l'edifici van començar a aparèixer el maig de l'any passat. Aquest febrer el comú els va desallotjar per tal de poder fer treballs de consolidació dels fonaments per evitar que aquestes esquerdes s'obrissin més. Els veïns van tornar a casa amb les esquerdes tapades, però a la vista i amb testimonis instal·lats per vigilar que no es tornessin a obrir.

 

Listen on Apple Podcasts Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Amazon Music Listen on Podcast Addict

El primer pis, un dels més perjudicats, també té afectat el terra, totalment desnivellat. I mentre de moment no s'hi pot fer res més, els veïns han tornat a notar alguns moviments tot i que els tècnics asseguren que no hi ha perill. Com és viure un any entre esquerdes? Ens ho explica una de les veïnes a l'Altaveu a Fons d'aquesta setmana. També analitzem la situació amb el periodista Albert Sanjuan.

Etiquetes

Comentaris

Trending