La visita més ‘influencer’ ( i monàrquica) del pont de la Puríssima

Victoria Federica, filla de la Infanta Elena, es troba a Andorra fent un viatge amb amics i esquiant, a més d’acudir a diversos establiments de restauració i oci

La monarquia ha acudit a Andorra aquest pont de la Puríssima. Victoria Federica, filla de la Infanta Elena i neta del rei emèrit, renovada ‘influencer’ a les xarxes socials, es troba al Principat fent una visita amb amics. Ha aprofitat l’estada, que fa en un hotel de luxe a Soldeu, per esquiar, acudir a restaurants del centre, i gaudir d’una bona estona a algun establiment d’oci.

La visita de Victoria Federica a Andorra ha estat discreta, amb poques publicacions a les xarxes socials. Tot i això, a través de les histories d’Instagram se l’ha pogut veure gaudint a una terrassa, també de Soldeu, amb els amics amb qui ha acudit al Principat. Principalment, el viatge s’hauria fet gràcies al fet que un dels acompanyants, que és discjòquei, es trobaria fent una estada al local. La parella del Dj, amiga intima de Victoria Federica. I allà que han arribat al país per passar el pont de la Puríssima.

Amb els quatre amics que hi són a Andorra han passat un dia d’esquí. No és la primera vegada que Victoria Federica prova les pistes del Principat, ha acudit més d’un cop quan era petita. Ara, però, ho fa feta tota una ‘influencer’ i amb poca comitiva. De fet, no portaria ni tan sols escorta. Ja s’ha dit que la visita ha estat discreta, amb poques imatges pròpies gaudint de la neu. Però qui l’ha vist, i ha pogut tractar amb ella, assegura que ha estat molt propera i agradable.

No és per menys, ja que Victoria Federica no únicament ha gaudit de l’oci andorrà. També s’ha deixat caure per algun que altre restaurant del país. Així, la ‘influencer’ ha pogut degustar una mica de la gastronomia que es cuina al Principat. Andorra ha estat l’enèsim destí que la néta del rei emèrit ha visitat els darrers dies, ja que ha arribat directa des de Nova York, i s’espera que es quedi, aproximadament, fins dilluns.  

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending