‘Ventilant-se’ nu pel Pas de la Casa

Veïns de l’avinguda d’Encamp de la localitat fronterera veuen atònits malgrat que ja comencen a estar curats d’ensurts com un turista mira d’aguantar l’equilibri sense ni una peça de roba dirigint-se cap a la plaça Coprínceps

Per molt curats d’ensurts que estiguin al Pas de la Casa, sempre hi ha alguna acció que els deixa atònits. Aquest dijous a la nit va ser una d’aquestes ocasions. Veïns de l’avinguda d’Encamp encara no saben si riure o plorar, per dir alguna cosa, després de veure com un suposat turista, nu de dalt a baix, transitava pel vial mirant d’aguantar l’equilibri com podia. Aparentment, estava sota els efectes de l’alcohol. Aparent perquè assegurar-ho del cert és del tot impossible.

El que està clar, almenys així ho evidencien les imatges, que el jove té certes dificultats per mantenir l’equilibri, i que en alguna ocasió ha de recolzar-se en les façanes dels edificis que troba al camí per poder anar seguint el seu recorregut. De l’avinguda d’Encamp s’enfila per les escales que hi ha en direcció a la plaça Coprínceps de la localitat fronterera. Tot i l’època de l’any en què estem, el fred era notable però no rigorós del tot. Segons els veïns, el termòmetre registrava tres graus negatius en el moment de la gravació.

 

 

Comentaris (1)

Trending