Un Andorra-Barcelona B on line

El duel que s’havia de disputar aquest diumenge s’ha traslladat a Twitter, amb una peculiar partida del tradicional quatre en ratllaDesprés d’un primer temps ensopit, el segon ha estat animat amb gol inicial dels tricolors, remuntada dels blaugrana i empat sobre la botzina (2-2)

El calendari de lliga a Segona B marcava per aquest diumenge un dels partits més interessants de tota la temporada de l’FC Andorra: la visita a Prada de Moles del Barcelona B. L’esclat de la crisi del coronavirus, però, ha impedit que es disputi, per ara, aquest encontre. Almenys, sobre el camp. A internet, en canvi, sí que s’ha jugat, en un peculiar i especial duel via xarxes socials.

En concret, a Twitter. Els comptes oficials de tots dos conjunts s’han reptat a una partida de quatre en ratlla. I el duel s’ha pogut seguir en directe, amb les piulades ja habitua en un partit real. En aquest cas, a diferència del joc habitual, no guanyava qui primer col·loqués quatre de les seves fitxes de forma consecutiva. La partida no acabava fins que es completés tot el tauler.

El primer temps ha estat de tempteig, intentant analitzar l’estratègia del rival i disposar les peces en la millor situació possible. Així, es pot parlar d’un joc relativament ensopit que, però, s’ha animat, i de quina forma, després del descans.

El primer a colpejar ha estat el quadre tricolor, que ha aconseguit una bona diagonal de quatre peces seguides. Segons la piulada, això sí, el gol ha estat d’Ernest Forgas a centrada de Musa. Els blaugrana, però, han reaccionat i, també en diagonal, han aconseguit l’empat. Més tard, a més, han fet la segona línia, en aquest cas gràcies a una acció molt vertical de Ronald Araujo.

Però Prada de Moles continua sent un espai on l’Andorra guanya força, fins i tot en l’àmbit virtual. I al temps de descompte, els tricolors han igualat la partida. Segons el compte oficial del club, ha estat Iker qui ha igualat.

El marcador ja no s’ha mogut. Tots dos comptes han signat taules en un especial duel que ha servit, com a mínim, per divertir una mica els aficionats, a l’espera de poder mesurar forces sobre la gespa. I, sobretot, per recordar que cal quedar-se a casa.

Etiquetes

Comentaris

Trending