Trio calamitat

La policia arresta inicialment una parella i la filla de la dona, de 46, 45 i 18 anys respectivament, després que s’esbatussessin entre ells i acabessin trencant mobiliari i fent malbé roba els uns dels altres

Primer va ser ell qui hauria començat a aixafar mobiliari del domicili. Especialment, de la seva parella. Una primera aparició de la policia va calmar aparentment els ànims. Però només aparentment. Més tard la batussa entre una parella i la filla de la dona, tots residents brasilers al Pas, prendria força, els uns contra els altres, i en aquesta ocasió van ser els agents els que ja no van estar per tanta calma: tots tres detinguts.

Els fets van passar aquest dijous al domicili familiar, per dir-ho així, d’aquest trio que acabaria passant la nit a les cel·les del despatx central. Nit i poca cosa més. Que hores més tard la fiscalia n’ha decidit el seu alliberament i haurà de ser, quan escaigui, l’autoritat judicial qui decideixi quina sanció, pecuniària o de la naturalesa que sigui, cal imposar a cadascun dels tres. El primer avís hauria estat vers les 6 de la tarda.

Es va poder comprovar com hi havia peces de roba dels uns fetes malbé per les altres i a la inversa. O com hi havia sabates, calçat, que també havien estat tallats. Trencades. Una estripada general. Literal

L’home, de 45 anys, estava fent malbé mobiliari del pis. L’alerta la va donar la dona, de 46 anys. La primera intervenció policial, s’ha dit, va permetre calmar els ànims. Però dues hores llargues més tard, la dona va tornar a reclamar el suport de la policia. Ara tenia por de veritat perquè, suposadament, l’home havia pegat la filla d’ella, una jove de 18 anys. La patrulla va haver de tornar al lloc on inicialment es va acostar sense haver d’intervenir.

En aquesta segona ocasió, però, ja hi va haver intervenció en tota regla. I es va poder comprovar com hi havia peces de roba dels uns fetes malbé per les altres i a la inversa. O com hi havia sabates, calçat, que també havien estat tallats. Trencades. Una estripada general. Literal. Tal qual. Advertint d’una possible batussa, els tres components de la família en qüestió van acabar detinguts. I passant la nit a cel·les.

Les indagacions posteriors no van poder corroborar el que inicialment s’intuïa. Que d’una discussió amb paraules s’havia passat a les mans. Que hi havia hagut crits i sorolls i agressió. No. Per ara, no s’ha pogut acreditar que més enllà de l’estripada general hi hagués res més. I davant el fet que no es podia sostenir una acusació per un delicte de lesions o contra la integritat física o similar, el ministeri fiscal, sense necessitat de posar a disposició judicial els arrestats, n’ha ordenat l’alliberament. La sanció per l’‘espectacle’ del trio calamitat ja arribarà quan toqui.

Comentaris

Trending