Treballar emocions a la vall d’Incles

Uns 250 alumnes de primer i tercer de secundària de l’escola andorrana d’Encamp participen en un muntatge de percussió corporal que s’ha gravat a l’espai natural canillenc

Des de fa varis cursos, els alumnes de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp han agafat el costum d’organitzar un muntatge de percussió corporal. Es tracta d’una activitat impulsada pels professors de música del centre. Enguany, l’escenari escollit per fer-lo ha estat en plena natura, a la vall d’Incles. A banda han enregistrat un vídeo on també ensenyen el dia a dia del col·legi, que ara es pot veure a YouTube.

És el tercer any que es tira endavant la iniciativa. La idea va sortir dels mestres de música i els estudiants del centre l’agafen amb ganes. En total, uns 250 alumnes hi ha pres part. Nois i noies de primer i quart curs.

El primer cop es va fer al patí de l’escola. El segon ja es va sortir fora. No gaire lluny, però. Tot just a un camp davant del centre. Enguany, s’ha volgut que l’escenari sigui encara més idíl·lic: la vall d’Incles.

I allà s’ha gravat la ‘performance’. A banda, en aquesta ocasió al vídeo s’han intercalat escenes de la vida quotidiana de l’escola amb la cançó ‘Serem ocells’ del grup català Oques Grasses.

“És un vídeo molt nostre”, han explicat a Altaveu responsables del centre educatiu. Destaquen també que la percussió corporal es una pràctica que ajuda especialment a “treballar emocions” als alumnes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending