Traficant (amb la parella) des de dins de la presó

La noia que pretenia accedir amb droga al centre penitenciari va acabar ingressant a la Comella acusada de compartir amb el seu xicot pres la distribució d’estupefaentsEls investigadors van trobar al domicili de la jove, una vegada detinguda, un document amb una relació de noms, quantitats i tipus de droga escrita per la parella

Traficava. Com el seu xicot pres. Aquesta és la convicció dels investigadors, de la policia i també de la Batllia, respecte de la noia que fa unes tres setmanes pretenia accedir al centre penitenciari amb droga a la butxaca. Arran d’aquest fet se la va detenir i es va fer un escorcoll al seu domicili, on es va trobar una llista de suposats ‘clients’ escrita per la parella. En les visites a la presó, suposadament, tots dos repassaven la llista de deutors.

La noia, de 19 anys, anava a visitar el seu xicot a la Comella el 20 de juny. Els agents penitenciaris van sospitar que duia quelcom que no havia de dur. Davant del dubte, van avisar la policia. Presentats al centre penitenciari els agents, la jove, que pretenia visitar el seu xicot pres des del 23 de novembre en ser detingut a Canillo, va entregar voluntàriament un embolcall que contenia una ‘pedra’ d’haixix de 3,7 grams. Se la va detenir.

En el marc de les diligències relacionades amb l’arrest, la policia va dur a terme un escorcoll al seu domicili i hi va trobar un llistat on hi apareixien un seguit de noms o sobrenoms, de quantitats i de tipus d’estupefaents. Els investigadors van considerar que la noia havia seguit l’activitat duta a terme anteriorment pel seu xicot. De fet, la pròpia detinguda va admetre que el paper havia estat escrit pel pres, encara que mantenia que era anterior al seu empresonament.

La policia i la Batllia creu que el noi, empresonat des del novembre passat, donava instruccions a la seva núvia i durant les visites feien el punt sobre el ‘negoci’

Els policies van considerar que el noi continuaria donant instruccions a la noia, que era ara qui seguia el ‘negoci’ i que en les seves visites a la presó feien el punt de com anaven les vendes. O la resolució de deutes. Per això es va acabar processant la noia per tràfic de drogues i se la va empresonar. I a la Comella s’està. La noia no tenia antecedents per aquesta qüestió, sí per consum de droga. De fet, quan se la va detenir va declinar sotmetre’s a cap prova de tòxics en reconèixer, segons les fonts, que donaria positiu perquè no feia pas gaire estona que havia fumat marihuana.

L’ara empresonada va assegurar que sabia que el seu xicot es dedicava a vendre estupefaents però que ell no ho feia. I ni tan sols coneixia cap dels clients de la seva parella, que li hauria suposadament encomanat que intentés cobrar els deutes que tenien contret amb ell alguns consumidors. Els de la llista. La noia, que també va negar que l’haixix que portava al damunt en accedir a la presó anés dirigit a la seva parella, simplement que s’hauria oblidat de deixar-lo a casa, va explicar que just quan el seu xicot va ingressar a la presó, li va encarregar que recuperés el llista de deutors.

La relació de noms estaria en una caixa forta i la jove ara empresonada com la seva parella, hauria dit, no va aconseguir cobrar cap deute perquè, suposadament, no coneixia ningú ni en tenia cap contacte. Però els investigadors no van donar gaire credibilitat a aquesta versió. Més aviat van tenir el convenciment que l’empresonat anava donant instruccions a la xicota perquè el ‘negoci’ no acabés morint. Vaja, que dirigia la ‘botiga’ des de dins la presó.

Etiquetes

-

Relacionat

Empresonada la noia que pretenia accedir a la presó amb droga per al seu xicot reclús
-

Relacionat

Detinguda la parella d’un pres quan intentava introduir droga al centre penitenciari

Comentaris

Trending