Detinguda la parella d’un pres quan intentava introduir droga al centre penitenciari

Els zeladors van sospitar d’una noia resident de 19 anys que dimecres accedia a visitar un intern i finalment va acabar lliurant a agents de policia 3,7 grams d’haixix

-
-
La policia ha detingut una noia resident de 19 anys quan intentava accedir al centre penitenciari amb droga que pretenia lliurar a la seva parella, ingressat des de fa unes quantes setmanes a la Comella. Els carcellers van sospitar de la dona i van activar els protocols previstos en aquests casos, amb la intervenció dels agents del cos d’ordre per fer efectiu l’arrest.

La detenció es va dur a terme dimecres a primera hora de la tarda (14.30 hores), segons que ha fet públic aquest dilluns el cos en el balanç setmanal. La noia tenia hora concertada per visitar el seu xicot. Els vigilants penitenciaris, però, van advertir dubtes sobre la visitant i van avisar la policia davant el convenciment que portava algun tipus d’estupefaent. Els agents policials van començar a fer preguntes a la noia, i abans que la situació anés a més, la dona va entregar una mena d’embolcall amb 3,7 grams d’haixix.

Aquesta és una de les dotze detencions que hi va haver la setmana passada. Quatre més són les que hi va haver en el marc de l’operació antidroga en locals d’oci. I encara una cinquena també té a veure amb estupefaents. En concret, dijous al matí es va arrestar un home no resident de 23 anys que intentava accedir al Principat pel cantó francès amb una petitíssima quantitat de cocaïna. El turista va ser arrestat just al punt fronterer de Portà.

De la resta de detencions, cinc tenen a veure amb alcoholèmies positives i el sisè cas és el del jove de 21 anys que en la festa del poble d’Encamp hauria exhibit una arma blanca i hauria proferit amenaces de mort a les persones que es trobaven en la zona on es feia la celebració la matinada de divendres a dissabte. Quan la policia va arribar al lloc en ser advertida per assistents a la festa, el jove que acabaria detingut va intentar escapolir-se, primer, i va oposar resistència, després. Se li va localitzar una petita quantitat de marihuana.

Comentaris

Trending