Empresonada la noia que pretenia accedir a la presó amb droga per al seu xicot reclús

Els vigilants van sospitar de la dona, una resident de 19 anys, i quan la policia es va personar a la Comella la visitant va lliurar una ‘pedra’ de 3,7 grams d’haixix

-
-
La noia que va ser detinguda davant l’intent que va protagonitzar per introduir droga al centre penitenciari està empresonada des de l’endemà dels fets. La dona, una resident de 19 anys, va passar de visitant a reclusa en poques hores. Pretenia ‘passar’ haixix a la seva parella, que fa uns mesos que resta ingressat al centre penitenciari també per qüestions vinculades amb els estupefaents.

La dona tenia visita concertada dimecres de la setmana passada. En dur a terme el protocol obligatori previ a l’accés als espais de contacte amb els presos, els vigilants penitenciaris van detectar que podia portar damunt seu algun tipus d’estupefaent. Davant d’això, els carcellers van avisar la policia. Agents del cos de l’ordre es van personar a la presó de la Comella i poc després d’iniciar un breu interrogatori. 

La noia va acabar lliurant de forma voluntària allò que en l’argot es coneix com una ‘pedra’, en aquest cas d’haixix, i de 3,7 grams. Automàticament va ser detinguda. L’arrest, segons que va informar la policia, es va practicar formalment a 2/4 de 3 de la tarda. L’endemà la dona va ser posada a disposició judicial i el batlle de guàrdia va decretar l’ingrés a presó de la jove.

Etiquetes

-

Relacionat

Detinguda la parella d’un pres quan intentava introduir droga al centre penitenciari

Comentaris

Trending