Sang solidària

La previsió és que se superin les dades de l'any passat, ja que les més de 190 hores disponibles estan exhaurides

La col·lecta de sang de Creu Roja Andorrana i el Morabanc Andorra, si no hi ha cap contratemps, superarà les dades de l'any passat després que les més de 190 hores que hi havia disponibles estiguin exhaurides. Tots aquells que hi van, reben com a mostra d'agraïment dues entrades pel partit que l'equip tricolor ha de disputar el 7 de maig contra el Fuenlabrada al Poliesportiu d'Andorra.

Les més de 190 hores disponibles estan esgotades. Així ho han indicat des de Creu Roja que s’han mostrat satisfets de nou per la solidaritat del poble andorrà, en aquest cas, per donar sang. Això si, la gent que no té hora també hi pot accedir i, “depenent del volum de feina en aquell moment o si es va més de pressa del que es pensa” es pot accedir sense hora.

De fet, aquesta és la segona campanya de donació de sang després de l’organitzada per les escoles andorranes. Aquesta segona, però, amb la col·laboració amb el Morabanc Andorra i com, ha recalcat el secretari general de la Creu Roja, Joan Saurí, “lligar la vida dels esportistes, l’esport, visitar el pavelló i les entrades pel partit” contra el Fuenlabrada, previst pel 7 de maig.

Justo Ruiz, Gabriel Fernàndez i Joan Saurí durant la presentació.

Relacionat

Dues entrades per empènyer el MoraBanc Andorra per cada donació de sang

Gran part de les persones que s'han apropat fins al pavelló són gent que acostuma a fer aquest gest altruista. “Sempre que es fan les campanyes vinc. Crec que s’ha de fer i és una cosa que tinc instaurat en el dia a dia”, comenta Dani Boneta. En la mateixa línia Jonathan Benito ha indicat que "ja ho feia a Espanya i ara aquí a Andorra també". Entre els que no hi han falta han estat membres de l'entitat esportiva, com el director general, Francesc Solana, l'entrenador Óscar Quintana o el delegat Chechu Bermúdez. En aquest sentit, Solana ha recordat que "en qualsevol moment et pot fer falta sang" i ha posat en relleu cada any que ja porten col·laborant amb diferents entitats solidàries del país.

Una donació que arriba en un moment delicat pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya amb les reserves molt baixes i és que després de la Covid sembla que a la gent li està costant acotar-se fins als hospitals per fer la donació. Boneta ha animat a tothom a fer el pas: "només és una punxada petita, és un moment i pots salvar vides". A més, com a regal hi ha dues entrades per a cada donat per veure el partit contra el Fuenlabrada que es jugarà el 7 de maig.


 

Etiquetes

Comentaris

Trending