Rosers de la cocaïna

Les rondes pedestres de la policia a les festes majors d’Ordino i de la Massana han deixat aquesta setmana quatre detencions de persones que posseïen de droga tot i haver-ne acabat de consumir

Per sort o per desgràcia, al tomb de les festes majors es consumeix més, probablement, del que s’hauria. I no sols alcohol. També altres substàncies. D’aquí que la policia reforci els dispositius de vigilància i hi hagi controls pedestres, molt sovint d’agents no uniformats. Aquesta darrera setmana, al tomb de les festes del Roser, primer a Ordino i després a la Massana, s’han detingut quatre persones per haver consumit o per tenir cocaïna en la seva possessió.

El primer cas es va donar la matinada de dilluns passat -3/4 de 3- a Ordino. Hi van ser detinguts dos joves residents de 23 i 25 anys respectivament. Tot plegat es va iniciar arran del fet que una patrulla que es troba efectuant rondes a peu per la vila, en motiu de prevenció per la festivitat de la parròquia, constata com hi ha un grup de joves, dels quals un d’ells duu una targeta a la mà amb restes de pols blanca.

Vist els fets, es procedeix a controlar-los i es constata que dita pols es tracta de restes de cocaïna. Davant d’aquesta situació, es procedeix a fer un escorcoll a tots els membres de la colla i es troba en un d’ells un embolcall de 0,5 grams de cocaïna i, en l’altre, 1,2 grams de cocaïna.

Les altres dues detencions, en aquest cas, van ser poc després de la mitjanit de divendres a dissabte. Just a 2/4 de 2 de la matinada i a la Massana. Una patrulla que es trobava efectuant rondes a peu per la vila, en motiu de prevenció per la festivitat de la parròquia, un altre Roser doncs, controlen dos joves, en aquest cas de 21 i 26 anys, els quals estan en possessió de 0,5 grams de cocaïna cadascú. Arran d’això van ser detinguts.

Els quatre van ser acusats d’un delicte contra la salut pública i al cap d’unes hores, després de passar a disposició judicial, van ser alliberats després que fossin condemnats de manera condicional a través d’una ordenança penal, és a dir, per la via ràpida.

Comentaris (8)

Trending