Reivindicació ‘blanca’

Un grup de joves de Sant Julià aprofiten la nevada per deixar constància al mateix Prat Gran de la seva oposició a la possibilitat que el parc sigui l’espai escollit per a la futura residència universitària

La nevada que va afectar el Principat aquest dijous al vespre va arribar a totes les cotes. Fins i tot, a les més baixes. A Sant Julià també va deixar ben emblanquinada la parròquia, poble inclòs. Entre les zones cobertes de neu hi havia el parc del Prat Gran. Això va ser aprofitat per un grup de joves per deixar clara la seva oposició a la possibilitat que l’espai desaparegui per deixar pas a una residència universitària.

El missatge era clar: “No toqueu el parc. Residència aquí, no”. S’havia escrit aprofitant la neu caiguda sobre les pistes de futbol i de bàsquet del parc. I era ben visible des dels pisos alts de qualsevol edifici proper.

Queda clar, doncs, que una part de la població de Sant Julià no vol perdre l’espai lúdic que hi ha al centre. De fet, així s’ha fet saber ja al comú en diverses ocasions, com ara durant la reunió pública que es va fer per presentar el projecte de residència. La minoria al comú, Desperta Laurèdia, defensa, per exemple, que caldria buscar una altra ubicació per a les futures dependències d’allotjament de joves universitaris.

Comentaris (3)

Trending