‘Recerca Capi’, la primera del primer ‘grup professional’

Poc després que es localitzés mort el gos Bubu, es va constituir un equip de suport per localitzar cans extraviats que diumenge va iniciar la primera actuació que ha acabat amb èxit

Arran de la localització, fa unes setmanes, del gos Bubu, que malauradament va aparèixer mort a la zona del Coll de la Botella, a Pal, un grup d’amants de la muntanya i dels animals va decidir crear un nou grup de recerca de cans. No és que no n’hi hagués cap, és que els seus integrants tenen molta més preparació i disposen de gossos ensinistrats, fet que facilita qualsevol cerca. Des de diumenge estaven immersos en la seva primera actuació, que ha culminat amb èxit aquest dimarts.

Capi era el gos desaparegut. Desaparegut pels voltants del llac d’Engolasters. L’avís es va donar a mitja tarda de diumenge i poc després es va passar l’alerta al nou grup, que ha adoptat el nom del can que els va unir: Bubu’s Suport - Recerca i Rescat. Segons les fonts consultades, dels constituïts fins ara, aquest és el grup ‘més professional’, que vol dir el que l’integra gent amb més preparació. Persones amb experiència a Protecció Civil a Espanya, gent que fa cordades o escalada. Que poden estar hores i hores resseguint paratges i continuar per la nit equipats amb frontals.

capi
Dos dels integrants del grup amb el gos localitzat aquest migdia.

Una dotzena de persones han participat des de diumenge en la recerca de Capi. Aquest matí s’ha instaurat un punt de trobada i una coordinadora ha anat distribuint les zones, que els rastrejadors han seguit escrupolosament, fent les marques digitals corresponents. Fins que el gos ha aparegut, sa i estalvi, en perfecte estat de salut, a Engolasters, però en lloc del llac, a la zona més de muntanya.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending