Qui ha cremat el Marbella?

La policia continua indagant sobre l’origen de les flames que aquest diumenge a la tarda van calcinar completament un cotxe a Aixirivall, partint de la base que hi hauria hagut intencionalitat

Alguns estaven convençuts que el Seat Marbella calcinat la tarda d’aquest darrer diumenge a la carretera d’Aixirivall estava abandonat. D’altres -veïns, s’entén- especulen sobre qui en podria ser el conductor més habitual abans que quedés estacionat uns carrers més amunt -just on en plena nevada uns agents de policia van fer desplomar d’una descàrrega de Taser un jove que amenaçava amb un ganivet el seu pare- d’on va cremar, a la zona de la urbanització Els Biadés.​

En tot cas, el que és clar és que la policia continua indagant qui hi pot haver darrere i què hi pot haver (també) en el rerefons, si hi acaba havent rerefons, de les flames que van cremar per complet el vehicle. Avui per avui dues coses semblaven clares: l’automòbil en qüestió, força vell, estava a nom d’una empresa. Una empresa que ara ja no estaria radicada al Principat. L’altre element és que fins on ha pogut esbrinar l’Altaveu, la policia no havia pogut aclarir encara qui va conduir el turisme fins al punt on va acabar cremant.

El vehicle ha quedat totalment calcinat.

Relacionat

Crema totalment un cotxe a la carretera d’Aixirivall

En qualsevol cas, sembla que el foc hauria estat intencionat. O aquesta és la tesi que més consens fa. I, de qualsevol manera, el que sí que és clar que l’incendi no seria producte d’una topada contra la tanca de delimitació i protecció de la via. No hi hauria arribat a picar i, per tant, aquesta hipòtesi s’hauria descartat. L’incendi va succeir vers 2/4 de 8 de la tarda de diumenge. I des del primer moment, en arribar els bombers, allí no hi havia ningú.

Les flames eren ben visibles des de tot Aixirivall i alguns altres punts de Sant Julià. Va cremar just al mur de contenció construït fa uns mesos arran d’una esllavissada que va malmetre la carretera. La crema del vehicle era tema de conversa a la zona. Qui té algun indici més que la resta, fa silenci. Tothom vol saber qui va cremar el Marbella, si és que realment algú el va crear amb voluntat. Per ara tot és un misteri.

 

Comentaris

Trending