Quan recollir la brossa és una feina de risc… aeri

Un operari del servei de recollida de deixalles d’Andorra la Vella alerta la policia que tot sovint des d’un punt concret de l’avinguda Meritxell els llancen objectes quan passen amb el camió

Recollir la brossa dels carrers del Principat és un risc. I la frase és literal. De fet, per això els operaris dels camions d’escombraries porten d’un temps ençà casc. Per rebaixar danys en cas de caigudes. El que no preveien és que el casc els hagi de salvar dels atacs d’algun ciutadà ‘energumen’ que es dediqui a llançar coses des del balcó, des de la finestra.

Aquesta és l’advertència que, segons fonts comunals, va haver de fer un operari del servei recollida de la brossa d’Andorra la Vella a la policia. I és que fa pocs dies, i no era la primera vegada, en passar el camió de les escombraries de la capital -un d’ells, és clar- per un determinat punt de l’avinguda Meritxell, algun desaprensiu els llançava objectes. El que no ha transcendit és si l’operari en qüestió sospita per on poden anar els trets. Si en aquell indret hi ha alguna persona que li tingui animadversió.

El que és clar, segons les fonts empresarisl també consultades, que aquesta darrera setmana, fent el servei al tomb de la mitjanit pel tram baix de l’avinguda Meritxell, és a dir, el que queda més a prop d’Escaldes, per la rodalia del que havia de ser la plaça del The Cloud, des d’un balcó que deuria ser a l’altura aproximada d’un cinquè pis van caure -o es van llançar amb mala intenció- una ampolla de vidre i un bolquer.

Segons quin fos l’estat del bolquer, seria força inofensiu. Ara bé, l’ampolla hauria pogut causar un dany més notable. Sortosament, va caure al costat del camió i no es van haver de lamentar danys, només un ensurt. Però les fonts comunals consultades han explicat que es va posa en coneixement de la policia perquè no era la primera vegada que hi havia un ‘atac aeri’ d’aquelles característiques.

Comentaris (2)

Trending