Punt de trobada per treballar a l’Epizen

El grup Pyrenées ha organitzat un ‘job meeting’ a través del Servei d’Ocupació per trobar diversos perfils per al nou centre comercial, que encara no té data d’obertura

El centre comercial Epizen, antic Punt de Trobada, encara no té una data fixa d’obertura. S’especulava amb el desembre, per a la campanya de Nadal, però serà pràcticament impossible. Així i tot, el Grup Pyrenées, nou propietari de l’espai, ja ha començat la recerca de persones per crear la plantilla que s’incorporarà allà. Ho ha fet a través d’un ‘job meeting’ organitzat pel Servei d’Ocupació (SOA), un format on l’empresa es reuneix amb un grup d’interessats i es fan entrevistes ‘in situ’.

Les persones que es busquen des de Pyrenées s’incorporaran en algun moment indeterminat dels pròxims mesos a l’Epizen, però les ofertes de feina que ofereixen són immediates. La responsable de Recursos Humans, Lali Sánchez, ha explicat que aquestes primeres contractacions es faran per incorporar-se a diverses empreses del grup ara mateix, “així poden fer el pla d’acollida, formació i integració per quan tot estigui llest”. Per poder gestionar la contractació, es farà de manera progressiva i en diferents fases, en aquesta primera entraran, de forma esglaonada, fins a 250 persones a treballar en diversos perfils.

A la trobada han acudit 70 interessats, tots ells inscrits al SOA, però també alguns que no hi estan i que han escoltat per altres vies. El secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé, ha explicat que l’objectiu d’aquest esdeveniment és ja recurrent, ja que és la segona reunió d’aquestes característiques que es fa en les darreres setmanes. “Es tracta de crear contacte entre empreses i persones inscrites al SOA”, però, en aquest cas, l’empresa és una única. El motiu és que es tracta d’un volum de contractació molt alt, i que equival al que podrien buscar diverses entitats en conjunt, “la quantitat ja justifica organitzar aquest acte”, ha apuntat Bartolomé.

“Es tracta d’un projecte que té molts altres petits projectes dintre. Busquem persones per a grans magatzems, seguretat, restauració, és un ventall molt ampli”

El gran volum de persones que es busquen des de Pyrenées també comporta una diversitat molt alta de perfils, “es tracta d’un projecte que té molts altres petits projectes dintre. Busquem persones per a grans magatzems, seguretat, restauració, és un ventall molt ampli”, ha explicat Sánchez. Sembla que, a la trobada, l’empresa hauria rebut molts currículums que cobririen aquests aspectes i, fins i tot, d’altres que potser no buscaven. “Busquem gent que estigui interessada a créixer professionalment amb nosaltres”, ha puntualitzat Sánchez.

El ‘job meeting’ s’ha organitzat en dues parts diferenciades. En una primera, el secretari d’Estat, conjuntament amb diversos encarregats del grup han explicat als assistents en què consisteix el projecte Epizen i el que s’estava buscant. A continuació, les persones han pogut emplenar un qüestionari on explicaven la seva experiència, disponibilitat i interès, i han fet una entrevista de treball. Per a això, s’han disposat sis taules on  han pogut anar passant i explicar el què podien oferir.

La cua per donar el currículum ha sigut llarga, i els perfils múltiples. D’una banda hi ha acudit gent jove com la Marta, que és creadora de contingut, i a xarxes socials. “Ara sóc autònoma, però m’agradaria projectar la meva carrera en una empresa”, explicava. És mare, i al Pyrenées sembla que li han donat la possibilitat de tenir una bona conciliació amb una jornada completa, tot i que coneixerà més detalls a la següent entrevista. D’altra part, també ha acudit gent més gran com l’Eva, que es va quedar sense feina fa uns mesos i ha vist en aquesta trobada l’oportunitat per tornar a incorporar-se al món laboral. “Tinc un lloguer a pagar i puc incorporar-me tant als magatzems com de seguretat, penso que és una bona opció per mi”, ha explicat.

Altres, com el Javi, han acudit a la trobada amb un perfil que no s’ajustava 100% el que buscaven des del Pyrenées en aquesta ocasió, “estic interessat en administració i màrqueting”. Així i tot, ha considerat que era una molt bona oportunitat i la sensació que s’ha emportat ha sigut molt bona. El sentiment és compartit també per l’Alexandra, resident portuguesa que busca una feina als magatzems. I així amb les diverses persones que han acudit i que han considerat que “se’ns ha explicat tot molt bé i és un projecte molt interessant”, tot i no tenir una data d’obertura.

Comentaris (1)

Trending