Un Principat animat... i de pel·lícula

Andorra Turisme comparteix a xarxes el nou anunci animat produït en el marc del conveni existent amb Disney, on es poden veure en versió dibuixos animats diferents punts d’atractiu del país

En el marc del conveni de col·laboració que té signat Andorra Turisme amb Disney, la societat pública ha fet públic l’espot publicitari per atreure visitants que barreja, justament, indrets emblemàtics del país amb elements de l’ampli imaginari de la multinacional de l’entreteniment. En l’anunci, d’un minut, es pot veure un país animat, destacant llocs com el pont tibetà, Caldea o el mirador d’Arcalís. I tot amb referències a franquícies com ara Star Wars. Tot per deixar clar que el Principat és “un destí de pel·lícula”.

L’espot s’ha publicat ja a les diferents xarxes socials d’Andorra Turisme (Twitter, Instagram o YouTube, entre altres) i comença a acumular visualitzacions. En aquest cas, no s’opta per la imatge real sinó per ensenyar una versió en animació del país i explicar una història ben senzilla: la d’una família (mare, pare i dos fills) que visiten el Principat.

I a través del seu recorregut, es pot veure la versió animada de llocs com el Món Magic de Canillo, el Pont Tibetà, Caldea o el mirador d’Arcalís. Evidentment, deixant clar que els quatre protagonistes s’ho estan passant molt bé. Tot amb un clar objectiu: atreure visitants.

Comentaris (1)

Trending